Wereldse nieuwbouw in Amstelveen

Luxe nieuwbouw in Amstelveen? De vrijstaande nieuwbouwwoningen aan Zonnestein 64 en 66 bieden dat. En dat allemaal in een rustige en groene buurt, vlakbij alle (groot)stedelijke voorzieningen en het Amsterdamse Bos. Na een drukke dag kom je daar echt tot rust. Je kunt er wandelen, fietsen, joggen, roeien, klimmen, voetballen en nog veel meer. En elke zomer biedt het Bostheater een fantastisch toneel- en muziekprogramma.

De ideale nieuwbouwwoningen

Zonnestein 64 en 66 zijn de ideale woningen: de luxe van een riante nieuwbouwwoning, in een bestaande (groene) buurt met een jaren'30-sfeer. Dus geen grote nieuwbouwwijk, maar een overzichtelijk buurtje. Met vrijwel alles binnen bereik, zowel de stad als een unieke landelijke omgeving: sporten en relaxen in het Amsterdamse Bos, roeien, zeilen en surfen op de Vinkeveense plassen en de Poel. Een fantastische omgeving voor kinderen om in op te groeien. 

Werelds wonen

Dat je prima kunt wonen in Amstelveen is ook in het buitenland bekend. Vanwege de ligging dichtbij Schiphol zijn er in Amstelveen veel internationale bedrijven gevestigd. En daarom wonen er ook relatief veel expats, vooral Japanners, Indiërs en Britten. En dat betekent weer dat je hier ook veel internationale voorzieningen en activiteiten terugvindt. Zoals diverse internationale festivals en diverse Japanse en Indiase winkels en restaurants. En die geven Amstelveen een wereldse sfeer. 

 

De Planning Zonnestein 64 en 66
Voorzieningen Alles in de buurt