Perfect bereikbaar

De vrijstaande nieuwbouwwoningen liggen op een unieke locatie, want Amstelveen is een perfect bereikbare gemeente. Zowel regionaal, nationaal als internationaal. Via de weg, de lucht, het openbaar vervoer en de vele fietspaden. Vanaf het rustige en groene Zonnestein ben je in een mum van tijd met de tram op de Zuidas of in hartje Amsterdam, met de trein in Parijs of Berlijn en met het vliegtuig in Londen

image alt

Schiphol om de hoek

De riante villa’s aan Zonnestein liggen gunstig ten opzichten van de oprit van rijksweg A9. In slechts 15 minuten ben je met de auto op Schiphol en liggen alle wereldwijde bestemmingen aan je voeten. Ook de OV-verbinding met de luchthaven is perfect: op loopafstand vind je een 24/7-busverbinding waarmee je in ruim 30 minuten op Schiphol Plaza bent.

Zelfs fietsen naar Schiphol is prima te doen: een mooie (woon-werk-)fietstocht dwars door het Amsterdamse Bos brengt je in slechts 40 minuten op de nationale luchthaven.    

image alt

Vlakbij de Zuidas

De Zuidas en Amsterdam zijn vanuit Zonnestein ook uitstekend bereikbaar, zowel met de auto, de tram als de fiets. Met de tram ben je zo op NS-station Zuid op de Zuidas. Daarvandaan rijden er Intercity's naar oa. Utrecht, Groningen, Den Haag en Rotterdam. Met de nieuwe Noord/Zuidlijn ben je vanaf station Zuid met de metro in een mum van tijd in het centrum van Amsterdam. 

Vanaf het busstation Amstelveen in het Stadshart (loopafstand), kun je alle kanten op richting de omliggende gemeenten. Er rijden bussen naar de gemeenten als Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp en Kudelstaart.  

Zonnestein 64 en 66 De planning
Perfecte locatie Rustig in het groen