Zonnestein
Logo Logo

Nieuwbouwwoningen worden niet meer aangesloten op het gasnet. Gelukkig zijn er hele comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Zoals een bodemwarmtepomp. De woningen aan Zonnestein 64 en 66 hebben zo'n pomp. Maar hoe werkt dat nou precies? Bekijk de animatie waarin dat schematisch en helder wordt uitgelegd.

Lees verder

De inschrijving voor de 6 villa’s aan Zonnestein 66 sloot op maandag 12 augustus. De notaris heeft de loting verricht en de woningen toegewezen.

Lees verder

Aan Zonnestein 66 woon je comfortabel en duurzaam in een van de 6 moderne villa’s. In een groene, kindvriendelijke wijk dichtbij het stadshart van Amstelveen worden de 6 exclusieve villa’s gerealiseerd.

Lees verder

Sinds kort zijn ze in verkoop: 6 royale en identieke villa’s aan Zonnestein nummer 66 in Amstelveen, in de populaire wijk Elsrijk-Oost. We spraken de architect Nesja Zahtila over het ontwerpen van deze chique woningen.

Lees verder

De 6 royale villa's aan Zonnestein 66 zijn sinds kort in verkoop. Mocht je over deze woningen direct een makelaar willen spreken, dat is dat zeker mogelijk. We stellen de makelaar graag aan je voor.

Lees verder

De verkoop van de 6 villa's aan Zonnestein 66 is gestart. Bekijk deze unieke ruime woningen. Inschrijven kan tot dinsdagmiddag 12 augustus 17:00 uur.

Lees verder

We hebben goed nieuws: de datum waarop de verkoop van de 6 villa's aan Zonnestein 66 start is bekend. Klik, kijk en bewonder!

Lees verder

Na een succesvolle verkoop van de drie woningen aan Zonnestein, 64 starten we deze zomer ook met de verkoop van de 6 villa's aan Zonnestein 66. Zes ruime, luxe en duurzame villa in een moderne architectuurstijl. De artist impressies daarvan zijn nu beschikbaar. En die delen we graag met je.

Lees verder

We willen je er nog even op wijzen: binnenkort sluiten we met de inschrijving van de drie unieke en luxe villa's aan Zonnestein 64. Drie villa's in een lommerrijke en populaire wijk in Amstelveen. We zetten nog even op een rij waarom deze woningen zo uniek zijn. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in.

Lees verder

De verkoop van de villa's aan Zonnestein 64 is gestart. Bekijk de drie unieke woningen. Inschrijven kan tot dinsdagmiddag 11 juni 17:00 uur.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.