Zonnestein 64

Zonnestein 64 binnenkort in verkoop!

22 maart '19

De 3 riante villa’s aan Zonnestein 64 in de populaire Amstelveense wijk Elsrijk gaan binnenkort in verkoop. De architectuur van deze villa's is geïnspireerd op de populaire jaren-dertigstijl die je ook in de rest van de wijk Elsrijk veel terugvindt. Vertrouwd, traditioneel én eigentijds.

Ruim en luxe wonen

Wonen aan Zonnestein 64 betekent comfortabel en royaal wonen in een luxueuze, duurzame villa met een oppervlakte van maar liefst ca. 215 m². De woningen liggen allemaal op mooie percelen van ca. 500 m2. De architectuurstijl mag dan traditioneel zijn, de woningen zijn eigentijds met een ruime en luxe eetkeuken, twee badkamers en vijf grote slaapkamers. De koopsommen zijn nog niet definitief vastgesteld, maar liggen tussen € 1.400.000 tot € 1.600.000 v.o.n.

Schetsen Zonnestein 66

Naast de drie villa's aan Zonnestein 64 realiseren wij in een latere fase ook 6 vrijstaande villa's aan Zonnestein 66. Deze villa’s worden gerealiseerd onder een veel modernere, strakke architectuur gecombineerd met exclusieve materialen. De woningen hebben iets meer woonoppervlakte dan die aan Zonnestein 64 wat zich vooral manifesteert op de begane grond: een riante eetkamer aan de voorzijde en een woonkamer met aparte media- of speelkamer over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. Op deze vrijstaande woningen zal je wat langer moeten wachten, maar je kunt al wel de eerste schetsen bekijken!

 

Bekijk de villa's aan Zonnestein 64 en 66 Woningaanbod
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op