Zonnestein 66: riant wonen in Amstelveen

5 augustus '19

Aan Zonnestein 66 woon je comfortabel en duurzaam in een van de 6 moderne villa’s. In een groene, kindvriendelijke wijk dichtbij het stadshart van Amstelveen worden de 6 exclusieve villa’s gerealiseerd.

Villa’s in Amstelveen: veel woonruimte, moderne architectuur

De zes exclusieve villa’s krijgen woonoppervlaktes van maar liefst 228 vierkante meter. Je beschikt over een ruime woonkamer met separate mediakamer(57 m2), een woonkeuken van 32 m2, vier royale slaapkamers, twee luxe badkamers (waarvan 1 met ligbad), een aparte mediakamer en een riante berging/garage. Met kavels van 521 vierkante meter heb je ook buiten volop de ruimte, de tuin bereik je via twee schuifpuien en parkeren doe je op eigen terrein. De villa’s krijgen een strakke, moderne architectuur. Hoogwaardige materialen en glazen gevels aan de voor- en achterzijde geven de woningen extra grandeur.

image alt

Zonnestein 66: unieke ligging

Elsrijk-Oost, waar de villa’s worden gebouwd, is een van de meest geliefde wijken van Amstelveen. De groene wijk kenmerkt zich door parkjes, watertjes en rustige straten. Je woont hier vlakbij het gezellige stadshart van Amstelveen, op fietsafstand van het Amsterdamse Bos en niet ver van Schiphol, de Zuidas én de binnenstad van Amsterdam.

image alt

Groen en duurzaam karakter

De villa’s zijn energieneutraal en krijgen een installatie voor Warmte Koude Opslag (WKO). Het volledige dak bestaat uit zonnepanelen.

Fraaie architectuur, luxe en groen wonen in Amstelveen: dat is Zonnestein 66.

Inschrijven kan tot maandag 12 augustus 17.00 uur. 

Bekijk de woningen
Iets vragen? Neem contact op
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod